ACU KLENZ

Acu Klenz është një xhel pastrues që përmban acid salicilik. Depërton thellë në lëkurë duke ndihmuar në mbajtjen e poreve të pastra dhe përtharjen e akneve ekzistuese.

180 ml (6oz)

Brand

DMK

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.