Cookie Policy

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ai mund të ruajë ose të marrë informacion në shfletuesin tuaj, në formën e cookies ose teknologji të ngjashme. Ky informacion mund të jetë për ju, preferencat tuaja ose pajisjen tuaj dhe përdoret për ta bërë faqen të funksionojë ashtu siç e prisni, të na ndihmojë të kuptojmë se si vizitorët e përdorin faqen tonë, t’i bëjmë reklamat tona më të përshtatshme për ju dhe të masim efektivitetin e reklamave tona. Zakonisht informacioni nuk ju identifikon drejtpërdrejt, por mund t’ju japë një përvojë më të personalizuar në internet. Për shkak se ne respektojmë të drejtën tuaj për privatësi, ju mund të zgjidhni të mos lejoni disa lloje të cookies. Klikoni në titujt e kategorive të ndryshme për të mësuar më shumë dhe për të ndryshuar cilësimet tona të paracaktuara. Megjithatë, bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ndikojë në përvojën tuaj të sajtit dhe shërbimeve që ne jemi në gjendje të ofrojmë.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop