MESOTHERAPY

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” background_color=”#fff5f2″ height=”300px” custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” text_font_size=”16px” text_line_height=”2.4em” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” background_image=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/04/wavy-pink.svg” background_size=”initial” background_position=”bottom_center” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

MESOTHERAPY

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”BOOK NOW” module_id=”booknow” module_class=”rv_button_1 rv_button_closed” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”b9bcf593-3eec-4e7b-a1f3-3398ea5f34dd” global_module=”4136″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” background_color=”#FFFFFF” custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” custom_css_main_element=”display: flex;||align-items: center;” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”on|phone” custom_css_main_element_phone=”flex-direction: column;”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/11/mesotherapy1.jpg” title_text=”mesotherapy1″ _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”18px” header_4_font_size=”24px” global_colors_info=”{}”]

Çfarë është mesoterapia?

Mesoterapia është një procedurë minimale invazive ku një seri injeksionesh të imëta vitaminash, mineralesh dhe aminoacidesh shpërndahen në shtresën mezodermale të lëkurës. Ky infuzion ushqen dhe rinon lëkurën ndërsa stimulon gjithashtu prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, thelbësore për elasticitetin natyror të lëkurës.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” background_color=”#fff5f2″ custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” custom_css_main_element=”display: flex;||align-items: center;” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”on|phone” custom_css_main_element_phone=”flex-direction: column;”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” text_font_size=”18px” header_4_font_size=”24px” global_colors_info=”{}”]

Çfarë pritshmërishë mund të keni?

Koha e trajtimit zgjat afërsisht tridhjetë minuta dhe nuk është e dhimbshme (mund të jetë paksa e pakëndshme), një krem ​​anestezik përdoret nëse lëkura është pak e ndjeshme. Mund të ndodhë pak mavijosje ose ënjtje, por do të qetësohet brenda 24 orësh – lëkura do të bëhet më rrezatuese, e hidratuar, e ushqyer dhe më e forte, me një strukturë të përmirësuar. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/11/mesotherapy3.jpg” title_text=”mesotherapy3″ _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” header_3_text_align=”center” header_3_text_color=”#000000″ header_3_font_size=”24px” background_image=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/04/wavy-pink.svg” background_size=”initial” background_position=”bottom_center” global_colors_info=”{}”]

Cilat janë përfitimet?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” text_orientation=”center” max_width=”690px” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”]Mesoterapia mund të përmirësojë menjëherë lëkurën pa jetë, të lodhur dhe rrudhat sipërfaqësore, por gjithashtu mund të ndihmojë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, duke ndihmuar trupin të heqë toksinat. Ky trajtim mund të përdoret gjithashtu për t’ju adresuar problemeve të pigmentimit. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]