OBAGI

I formuluar ne Kaliforni dhe i mbështetur nga mbi 30 vjet përvojë klinike! Obagi Medical është një kompani farmaceutike globale e themeluar nga ekspertë të kujdesit të lëkurës në 1988. Produktet Obagi janë krijuar për të ndihmuar në minimizimin e plakjes së parakohshme të lëkurës, dëmtimin e saj, hiperpigmentimit, akneve dhe dëmtimit nga dielli.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop