ACU CRÈME

Acu Crème është një formulë jo yndyrore që ndihmon në balancimin e sebumit, rafinimin e poreve dhe normalizimin e qarkullimit të qelizave, duke e lënë lëkurën të duket më pak e yndyrshme, më e rafinuar dhe më e shëndetshme. Ndihmon në mbajtjen lëkurës sa me të hidratuar.

50ml (2oz)

Brand

DMK

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.