ANTI: Aging, Akne, Hiperpigmentim

Candela Gentle Max Pro Plus me anë të valëve Alexandrite 755 nm & ND YAG targeton në mënyrë të shkëlqyer kondita të ndryshme të lëkures, si: rrudhat & humbjen e elasticitetit të lëkurës, hiper-pigmentimet (njollat kafe) dhe Aknet

Çmimet dhe Paketat

Hunda

E plotë

̶€30

Fytyra

1/3 e fytyrës

€80

2/3 e fytyrës

€150

Fytyra e plotë

€200

Qafa

Gjysëm

€100

E plotë

€150

Dekoltazhi

Gjysëm

€120

E plotë

€200

Kombo

Fytyra + qafa

€280

Fytyra + qafa + dekoltazh

€420

Qafa + dekoltazh

€280

Fytyra + dekoltazh

€300

Duart

E plota

€95

Krahët

Gjysma e krahut

€120

Krahu i plotë

€200

Kurrizi

Çerek

€95

Gjysëm

€170

Tre çerek

€250

I plotë

€300

Supet

Gjysëm

€150

Të plota

€220

Abdomen

Çerek

€95

Gjysëm

€170

Tre çerek

€250

E plotë

€300

Këmbët

Çerek

€95

Gjysëm

€170

Tre çerek

€250

E plota

€300

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop