PRP SKIN REJUVENATION TREATMENT

Çfarë është PRP?

Plazma e pasur me trombocite (PRP) është plazma e përqendruar e gjakut që përmban afërsisht 3 deri në 5 herë më shumë numrin e trombociteve që gjenden në gjakun tonë. Përveç kësaj, përmban faktor të rritjes së trombociteve (PDGF), faktor të rritjes endoteliale të enëve të gjakut (VEGF), faktor transformues të rritjes (TGF) dhe proteina të tjera bioaktive që ndihmojnë në rinovimin e lëkurës.
PRP është një trajtim për rinovimin e fytyrës që përdor plazmën tuaj për të stimuluar prodhimin e kolagjenit duke lejuar eliminimin e linjave fine, palosjeve dhe rrudhave. Rezultatet nga terapia PRP janë natyrale dhe ato mund të zgjasin deri në dy vjet. Për më tepër, PRP është minimalisht invazive, nuk ka rrezik për reaksione alergjike dhe mund të përdoret për të trajtuar pothuajse çdo zonë të trupit pa rreziqe të efekteve anësore, duke e bërë atë ideale për të gjithë pacientët.

Si funksionon?

Qelizat e trupit që ndihmojnë indin në shërimin dhe prodhimin e qelizave të reja quhen Trombocite. PRP injektohet në zonat e synuara të lëkurës dhe më pas formon një mjedis, i cili ndihmon në rritjen e prodhimit tëkolagjenit, rigjeneron indet dhe e bën lëkurën tuaj të butë dhe të tërhequr. PRP zbut rrudhat dhe krijon një strukturë të butë dhe dukshëm të përmirësuar të lëkurës.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop