LIPOLYSIS

Lipolysis injection, e njohur gjithashtu si intralipoterapia, është një procedurë minimale invazive mjekësore për zvogëlimin e dhjamit, një formë e mesoterapisë dhe një nga opsionet jo-kirurgjikale të zvogëlimit të dhjamit në lëkurë.

Intralipoterapia i referohet injektimit të një game të gjerë të substancave të ndryshme direkt në shtresën e dhjamit poshtë lëkurës, e njohur si hipodermë; pas injeksionit, qelizat dhjamore shpërbëhen dhe nuk janë në gjendje të ruajnë ose grumbullojnë yndyrë më shumë, rrjedhimisht mbetjet e tyre metabolizohen dhe largohen nga trupi.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop