VITA Liberata

Gjithmonë Natyrale, Gjithmonë Hidratuese, Gjithmonë e përsosur
Ne përdorim ekstraktet më të mira organike në formulat tona, për nxirjen më natyrale.
Produktet tona janë hidratuese, thahen shpejt dhe nuk kanë aromë. Ato janë krijuar për mos t’u ndjerë aspak në lëkurën tuaj dhe zbehen bukur, ashtu si një nxirje natyrale e diellit.

Showing all 9 results

Showing all 9 results