Toppik

Krijuar me Keratinë premium natyrale, e cila është identike me fijen e floku të njeriut, çdo fije Fibre ka një ngarkesë statike, e cila mundëson ngjitjen dhe qëndrimin më së miri të fibrës në çdo lloj floku, edhe në mot me erë, shi apo gjatë djersitjes.

Showing all 7 results

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop