Hydrafacial

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” background_image=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/04/wavy-pink.svg” background_size=”initial” background_position=”bottom_center” global_colors_info=”{}”]

HYDRAFACIAL

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”BOOK NOW” module_id=”booknow” module_class=”cards” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”b9bcf593-3eec-4e7b-a1f3-3398ea5f34dd” hover_enabled=”0″ global_module=”4136″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” background_color=”#fff5f2″ custom_padding=”0px||0px||true|false” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_css_main_element=”display: flex;||align-items: center;” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”on|phone” custom_css_main_element_phone=”flex-direction: column;” custom_css_main_element_tablet=”display: flex;||align-items: center;”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_font_size=”18px” header_4_font_size=”24px” text_orientation=”center” max_width=”720px” max_width_tablet=”” max_width_phone=”” max_width_last_edited=”on|desktop” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”]

HydraFacial përdor teknologjinë e patentuar për pastrimin, ekstraktimin dhe hidratimin e lëkurës. Super serumet HydraFacial janë bërë me përbërës ushqyes që krijojnë një shkëlqim të menjëhershëm në vetëm 3 hapa:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#8300e9″ text_font_size=”22px” text_orientation=”center” custom_margin=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”]

CLEANSE + PEEL

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#666666″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Jepini lëkurës një pamje të re nëpërmjet eksfolimit të butë për një sipërfaqe me teksturë të njëtrajtshme.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#fc5800″ text_font_size=”22px” text_orientation=”center” custom_margin=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”]

EXTRACT + HYDRATE

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#666666″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Pastroni papastërtitë e grumbulluara në pore, pa dhimbje. Ushqeni lëkurën intensivisht nëpërmjet hidratimit që Hydrafacial ju jep.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#0ea2ed” text_font_size=”22px” text_orientation=”center” custom_margin=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”]

FUSE + PROTECT

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#666666″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” custom_margin=”||0px||false|false” global_colors_info=”{}”]

Ushqeni sipërfaqen e lëkurës me antioksidantë dhe peptide për të maksimizuar shkëlqimin e saj.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_css_main_element=”display: flex;||align-items: center;” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”on|phone” custom_css_main_element_phone=”flex-direction: column;” custom_css_main_element_tablet=”display: flex;||align-items: center;”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Çfarë e veçon HydraFacial nga procedurat e tjera të hydradermabrasion?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” max_width=”820px” module_alignment=”center” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|desktop” global_colors_info=”{}”]

HydraFacial përdor një sistem unik, të patentuar, të shpërndarjes Vortex-Fusion për të eksfoliuar, ekstraktuar dhe hidratuar lëkurën, ndërsa dizenjimi spiral realizon një ekstraktim pa dhimbje.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/11/hydrafacial-1.jpg” title_text=”Smart skilled female cosmetologist using modern device” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” background_color=”#fff5f2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_css_main_element=”display: flex;||align-items: center;” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element_phone=”display: flex;||flex-direction: column-reverse;” custom_css_main_element_tablet=”display: flex;||align-items: center;”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://glamshop.al/wp-content/uploads/2021/11/hydrafacial-2.jpg” title_text=”hydrafacial 2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” custom_css_main_element_last_edited=”off|desktop”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Çfarë është VORTEX-FUSION Technology?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” max_width=”820px” module_alignment=”center” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|desktop” global_colors_info=”{}”]

Dizajni spiral i HydroPeel® Tips, i përdorur së bashku me teknologjinë e vakumit të HydraFacial dhe serumet, krijon një efekt vortex për të zhvendosur dhe për të hequr papastërtitë, ndëkohë që lëshon solucione hidratuese në lëkurë.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Ndryshimi midis protokolleve Signature dhe Deluxe Hydrafacial:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” text_text_color=”#434343″ text_font_size=”18px” ul_font=”||||||||” ol_font=”||||||||” header_3_text_align=”center” header_3_font_size=”28px” text_orientation=”center” max_width=”720px” module_alignment=”center” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|desktop” custom_css_main_element=”font-weight: 400;” global_colors_info=”{}”]

Ndryshimi qëndron tek boosters që përdoren gjatë trajtimit në varësi të problematikave që ka lëkura.

  1. Dermabuilder përdoret në rastet kur lëkura ka tendencë për rrudha, minimizon rrudhat ekzistente dhe parandalon formimin e rrudhave të reja.
  2. Britenol përdoret në rastet kur kemi probleme me njollat dhe pigmentimin.

Në rastin kur këto boosters nuk përdoren protokolli quhet Signature.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]