Laser Hair Removal

GentleMax Pro Plus

Çmimet dhe Paketat

XS - Zona Extra Small

Mesi i Vetullave | Mollëza | Veshët | Barsetat | Mustaqe | Mjekra | Areola | Viza e Barkut

ÇMIMI PËR SEANCË

€30

ÇMIMI PËR 4 SEANCA (10% Ulje)

€108

S - Zona Small

Qafa | Sqetullat | Barku | Fundshpina | Anësore Bikini | Gishtat e Dorës | Gishtat e Këmbës

ÇMIMI PËR SEANCË

€50

ÇMIMI PËR 4 SEANCA (10% Ulje)

€180

M - Zona Medium

Parakrahët| Bikini + Zona Perianale| Vithet

ÇMIMI PËR SEANCË

€65

ÇMIMI PËR 4 SEANCA (10% Ulje)

€234

L - Zona Large

Krahët Total | Kraharori | Abdomen | Gjysmat e këmbëve

ÇMIMI PËR SEANCË

€110

ÇMIMI PËR 4 SEANCA (10% Ulje)

€394

XL - Zona Extra Large

Kraharori + Abdomen | Kurrizi Total | Këmbet Total

ÇMIMI PËR SEANCË

€170

ÇMIMI PËR 4 SEANCA (10% Ulje)

€612

Total Body

1 Seance Total Body perfshin:
Krahët Total | Sqetulla | Bikini | Zona Perianale | Këmbë Total

€395

+ NJË ZONË SMALL DHURATË

OSE

€395

€355

* Rekomandohen 4-6 Seanca

Sweet Deals - Oferta

Nëse kryeni 4 zona Brenda një seance përfitoni

10% ZBRITJE

Nëse parapaguani 4 seanca për një zone të caktuar përfitoni

10% ZBRITJE

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop