Accessibility

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përvojën më të mirë për të gjithë përdoruesit tanë.
Ne punojmë vazhdimisht për ta bërë faqen tonë të internetit të aksesueshme për të gjithë, pavarësisht nga nevojat e tyre.
Karakteristikat kryesore përfshijnë:

 • Të gjitha faqet mund të lundrohen në mënyrë efektive vetëm duke përdorur një tastierë.
 • Të gjitha faqet kanë struktura të kuptueshme të titullit dhe pikë referimi.
 • Të gjitha faqet kanë lidhjet e kalimit të navigimit si elementin e parë të fokusueshëm
 • Të gjitha butonat e imazheve dhe ikonave pajisen me tekst alternativ ekuivalent.
 • Të gjitha faqet ndjekin një strukturë të qëndrueshme navigimi.

GlamShop

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop