Rose Body Scrub

2,100L

Out of stock

Përshkrimi

Lëmoni butësisht lëkurën tuaj me këtë skrab eksfolues që përmban grimca të trëndafilit. Aplikoni një sasi të bollshme dhe masazhojeni në lëkurë me lëvizje rrethore. Shpëlajeni për të pare një lëkurë me shkëlqim natyral të shëndetshëm

Mënyra e përdorimit:
Aplikoni një sasi të bollshme dhe masazhojeni në lëkurë me lëvizje rrethore. Shpëlajeni për të pare një lëkurë me shkëlqim natyral të shëndetshëm
Ingredientët:
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop