HYDRATING MASQUE

Hydrating Masque siguron hidratim të thellë, duke ndihmuar në rregullimin e fluidit intersticial të epidermës. Ndihmon në parandalimin e plakjes së parakohshme, rrudhave dhe linjave fine duke luftuar efektet dëmtuese nga radikalet e lira.

60ml (2 oz)

Brand

DMK

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.