Obagi 360® System

21,900L

1 in stock

Përshkrimi

Një regjim parandalues ​​në përkujdesin e lëkurës.
Sistemi Obagi360 është një rutinë e plotë përkujdesi në mbrojtjen dhe ruajtjen e pamjes rinore të lëkurës. Formuluar në mënyrë unike për t’iu adresuar nevojave të përkujdesit të lëkurës për të gjitha moshat 20 deri në 30 vjeç.

Sistemi përfshin:
• Exfoliating Cleanser
• HydraFactor® Broad Spectrum SPF 30
• Retinol 0.5

Një sistem i kompletuar për lëkurën, formuluar specifikisht për të ndihmuar në parandalimin e rrudhave të parakohshme/plakjes dhe mbajtjen e një lëkure sa më të freskët.

Obagi360 i adresohet këtyre konditave të lëkurës:
• Teksturë e pabarabartë dhe lëkurë pa jetë
• Shfaqja e linjave fine dhe rrudhave
• Poret e zmadhuara
• Lëkurë të thatë
• Humbja e shkëlqimit dhe elasticitetit së lëkurës

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
Enzima Papain nga ekstrakti i papajës. Retinol Entrapment technology ndihmon në minimizimin e irritimeve që vijnë nga retinoli ndërkohë që ndihmon në përmirësimin e pamjes së pabarabartë të teksturës dhe redukton pamjen e linjave fine dhe rrudhave. Hydromanil Hydromanil është një molekulë ​​hidratuese tepër e fuqishme2 në 1 që jep lëkurës hidratim të menjëhershëm si edhe një çlirim të njëpasnjëshëm të përbërësve aktivë hidratues për ruajtjen e këtij hidratimi deri në 8 orë. Për ingredientët e secilit produkt, ju lutem referohuni në faqen e dedikuar të produktit për listën e plotë të ingredientëve përkatës.
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop