CLENZIderm M.D.® ACNE THERAPEUTIC SYSTEM

21,500L

Përshkrimi

Një trajtim me 3 hapa aknesh i formuluar për të ndihmuar në luftimin e akneve dhe, me përdorim të përditshëm, ndihmon në parandalimin e formimit të akneve në të ardhmen. Sistemi terapeutik i akneve CLENZIderm M.D. përfshin përbërës të provuar klinikisht si peroksid benzoil dhe acid salicilik që ndihmojnë në trajtimin e akneve aty ku fillojnë dhe ndihmojnë në sigurimin e një fytyre më të pastër dhe më të shëndetshme.

CLENZIderm M.D.® Daily Care Foaming Cleanser – Një larës shkumues i lehtë që trajton aknet me 2% acid salicilik që ndihmon në zhbllokimin e poreve dhe largimi e qelizave të vdekura dhe papastërtive. Mente ka veti qetësuese duke e lënë lëkurën të ndihet e freskët.

CLENZIderm M.D.® Pore Therapy – Toner freskues për purifikimin e poreve, formuluar me 2% acid salicilik. Ndërsa lë një ndjesi të freskët në lëkurë, Pore Therapy përgatit lëkurën për hapin tjetër në regjimin e trajtimit të akneve

CENZIderm M.D.® Therapeutic Moisturizer -Një hidratues jo komedonik. I pasur me glicerin, ky hidratues ndihmon në mbrojtjen dhe hidratimin e lëkurës. Formuluar me 20% Glicerin, ky hidratues teraupetik ndihmon në zbutjen, qetësimin dhe mbrojtjen e lëkurës gjatë trajtimit dhe kurimit të akneve.
Ky produkt shitet më vete dhe nuk është pjesë e CLENZIderm M.D.® Acne Therapeutic System.

 

 

 

Mënyra e përdorimit:
Hapi 1: Pastroni dhe masazhoni fytyrën me pastruesin CLENZIderm M.D. Daily Care Foaming Cleanser. Hapi 2: Mbuloni të gjithë zonën e prekur me një shtresë të hollë të CLENZIderm M.D. Pore Therapy. Hapi 3: Mbuloni të gjithë zonën e prekur me një shtresë të hollë të CENZIderm M.D.® Therapeutic Moisturizer
Ingredientët:
2% ACIDI SALICILIK Acidi salicilik ndihmon në reduktimin e niveleve të sebumit në sipërfaqe dhe hapjen e poreve.
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop