Obagi Nu-Derm Fx® System – Normal to Dry

58,000L

1 in stock

Përshkrimi

Sistemi Obagi Nu-Derm Fx është një rutinë e plotë e kujdesit të lëkurës, i cili bën të mundur transformimin e pamjes së lëkurës tuaj sidomos lëkurat që vuajnë nga Hiperpigmentimi, duke bërë të dukshëm ndriçimin dhe zbardhjen e tyre.
Sistemi Obagi Nu-Derm Fx gjithashtu ndihmon në përmirësimin e shenjave të parakohshme të plakjes për një lëkurë më të ndritshme, me pamje më të shëndetshme.

Sistemi është i përshtatshëm për këto kondita të lëkurës:
• Ton i pabarabartë i lëkurës
• Lëkurë pa jetë
• Tekstura
• Shfaqja e linjave fine dhe rrudhave

Sistemi Obagi Nu-Derm Fx për lëkurën normale në të thatë përfshin:
• Nu-Derm® Gentle Cleanser
• Nu-Derm® Toner
• Nu-Derm Clear Fx®
• Nu-Derm® Exfoderm
• Nu-Derm® Hydrate
• Nu-Derm® Blend Fx
• Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50

Mënyra e përdorimit:
• Hapi 1: Filloni duke pastruar fytyrën tuaj me Nu-Derm Gentle Cleanser. • Hapi 2: Pas pastrimit aplikoni Nu-Derm Toner. • Hapi 3: Vendosni Nu-Derm Clear Fx dy herë në ditë, një herë gjatë rutinës tuaj të mëngjesit dhe përsëri në mbrëmje. • Hapi 4: Eksfolioni lëkurën tuaj me Exfoderm vetëm një herë në ditë, gjatë rutinës tuaj të mëngjesit. • Hapi 5: Vendosni Nu-Derm Blender Fx vetëm një herë në ditë, gjatë rutinës tuaj të mbrëmjes. • Hapi 6: Hidratoni me Nu-Derm Hydrate sipas nevojës ose gjatë rutinës tuaj të mëngjesit apo mbrëmjes. • Hapi 7: Pasi të keni përfunduar rutinën tuaj të mëngjesit, mbrojeni lëkurën nga dielli duke aplikuar Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50.
Ingredientët:
Arbutin Nature- agjent ndriçues dhe antioksidues për lëkurën. Ndihmon në parandalimin dhe zvogëlimin e dukshëm të shfaqjes së tonit të pabarabartë të lëkurës, duke çuar në një teksturë të barabartë. Për ingredientët e secilit produkt, ju lutem referohuni në faqen e dedikuar të produktit për listën e plotë të ingredientëve përkatës.
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop