RESIST | Anti-Rrudhë

Rutinë e plotë që lufton shenjat e plakjes.

EXFOLIATE | Shkëlqim  gjatë natës

Nxirrni shkëlqimin natyral të lëkurës me eksfoliantët e lëmuar

CLEAR | Akne

Eliminoni në mënyrë efektive aknet me hapa të provuar klinikisht.

BOOSTERS | Përmirëso

Përforconi rezultatet me përbërës të fuqishëm dhe të koncentruar

CLINICAL | Rrudhat e avancuar

Synoni rrudhat e vendosura, rënien dhe zbardhjen e ngjyrës.

DEFENSE | Ruajtja e Rinisë 

Ruani një shkëlqim të shëndetshëm me mbrojtjen e mjedisit.

OMEGA+ COMPLEX | Ushqyer

Forconi të gjitha llojet e lëkurës me omega 3, 6 dhe 9

SKIN RECOVERY | E thatë/Shume e thatë

Mbyllni një hidratim të qëndrueshëm.

SKIN BALANCING | Kombino/Vajore

Reduktoni shkëlqimin dhe poret e zmadhuara.

CALM | Skuqje & Extra-Sensitive

Zvogëloni dukshëm skuqjen me formula për llojin e lëkurës tuaj

EARTH SOURCED | Natural

Mbroni dhe ruani lëkurën me 95% përbërës natyralë.

MISCELLANEOUS | Opsionet e personalizuara

Buzë, trup, maska, CBD dhe më shumë

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop