Transporti dhe kthimet

Transporti

Të gjitha porositë dërgohen nga magazina jonë në Tiranë, Shqipëri, në destinacionin tuaj të dëshiruar brenda Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë.

Transporti kryhet me anë të një poste private, e cila siguron mënyrën më të shpejtë, më të sigurt dhe më të lirë të transportit!

Ju do të merrni një e-mail konfirmues menjëherë pas vendosjes së një porosie! Të gjitha porositë përpunohen brenda 1 dite pune.

Adresa Kostot e transportit
Tirana 200 lekë / falas për porosi mbi 9,500 lekë
Rrethe, Shqipëri 300 lekë / falas për porosi mbi 9,500 lekë
Kosovë 7 € / falas për porosi mbi 90 €

Si të ktheni një artikull

Ju keni të drejtë të ktheni ose shkëmbeni porosinë tuaj brenda katërmbëdhjetë ditëve nga dita në të cilën ju janë dorëzuar mallrat. Artikujt e blerë me ulje, janë shitje përfundimtare dhe për këtë arsye nuk mund të kthehen.

 1.  Nëse doni të ktheni një artikull, thjesht na dërgoni me email në customerservice@glamshop-7736b3.ingress-florina.easywp.com; na tregoni numrin tuaj të porosisë dhe arsyen e kthimit tuaj. Shërbimi ynë ndaj klientit do t’ju udhëheqë përmes procesit të shpejtë.
 2. Ju lutemi sigurohuni që artikujt që dëshironi të ktheheni mbahen në gjendje të mirë para kthimit, janë në paketimin origjinal, të pahapur, të padëmtuar dhe në gjëndje të shitshme në mënyrë që të keni të drejtë për një rimbursim të plotë.
 3. Ne rezervojmë të drejtën të vlerësojmë gjendjen e çdo produkti që dëshironi të ktheni dhe vleresojme nëse produkti është i përshtatshëm për kthim, nëse ka indikacione që produkti ose paketimi për lëkurën eshte hapur, demtuar, manipuluar etj.
 4. Transporti i kthimit te produktit mbulohet nga klienti qe deshiron te ktheje produktin.
 5. Pasi të kemi marrë artikujt e kthyer, skuadra jone e dedikuar per sherbimin ndaj klientit do t’i shqyrtojë dhe do të fillojmë procesin e rimbursimit tuaj.

GlamShop

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop