Toppik Hair Perfecting Duo Kit

2,600L

2 in stock

Përshkrimi

Kjo dyshe thelbësore përmban mjetet që ju nevojiten për një aplikim të përsosur të fijeve të flokëve çdo herë, me një kursim prej 20%. Krijoni pamjen e flokëve me pamje më të plotë dhe më të trashë duke përdorur këto dy mjete të domosdoshme së bashku me fijet e flokëve.

Mënyra e përdorimit:
1. Futni dhëmbët e Optimizerit të Hairline në vijën tuaj të flokëve. 2. Shkundni ose spërkatni (me Toppik Spray Applicator) fijet e flokëve rreth vijës së flokëve. 3. Nëse dëshironi, prekni butësisht flokët për të shpërndarë fijet e flokëve përpara se të hiqni Optimiser.
Ingredientët:
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop