CALM SOOTHING TONER FOR NORMAL TO DRY SKIN

3,600L

Ky toner qetëson skuqjet dhe lëkurën e ndjeshme, ndërkohë që përbërësit ushqejnë dhe hidratojnë lëkurën.

118 ml

2 in stock

Brand

Paula's Choice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.