Sale!

Large Powder Brush

Original price was: 4,200L.Current price is: 2,940L.

Furçë për të aplikuar pudër të presuar ose jo. Madhësia dhe butësia e kësaj furçe lejon një aplikim të shpejtë dhe perfekt të pudrave. Gjithashtu mund të përdoret për të aplikuar bronzer ose produkte shkëlqyese në trup.

 

10 in stock

Brand

DOSE OF COLORS

Dose of Colors creates cruelty-free cosmetics that are user friendly, functional and always on trend. We love developing products that require minimal effort yet deliver maximum results. We are determined to bridge the gap between artistry, efficacy and comfort one product at a time

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.