HYALURONIC ACID BOOSTER

6,000L

Ky booster i përqendruar me acid hialuronik, rrit nivelin e hidratimit dhe lagështisë në lëkurë, duke i dhënë asaj një pamje më të shëndetshme, elasticitet dhe duke zbutur dukshëm linjat fine.

15 ml

2 in stock

Brand

Paula's Choice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.