Flat Definer Brush

2,000L

Përshkrimi

Kjo furçë me anësore të sheshta dhe me cepa mund të përdoret për të krijuar vija të theksuara ose për t’i sfumuar ato.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
Reviews:

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop