DIRECT DELIVERY VITAMIN C

Direct Delivery Vitamin C është një formule me potencën më maksimale për një vitamin C. Një zgjedhje e sofistikuar për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e shenjave të plakjes biologjike apo mjedisore. Rekomandohet tek meshkujt dhe femrat të të gjitha moshave. I përshtatshëm për trajtimin e rrudhave, dëmtimet nga dielli, linjat fine, pigmentimin dhe shenjat e akneve. Përmban plot 4 forma të ndryshme të vitaminës C.

30ml (1oz)

Brand

DMK

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.