CLENZIderm M.D.® Acne Therapeutic System

21,500L

2 in stock

Përshkrimi

Një sistem trajtues me 3 hapa, i formuluar për të ndihmuar në luftimin e akneve dhe nëpërmjet përdorimit të përditshëm parandalon formimin e akneve të reja. CLENZIderm M.D. Acne Therapeutic System  përfshin përbërës të provuar klinikisht si Benzoil Peroksidi dhe Acidi Salicilik që ndihmojnë në trajtimin e akneve, por dhe në dukjen sa më të shëndetshme të lëkurës.
Përfitimet kryesore:
• Futet në brendësi të poreve për të luftuar bakterin e aknes.
• Efektive në trajtimin e akneve të lehta në të moderuar.
• Ndihmon në parandalimin e shpërthimeve akneike.

CLENZIderm M.D. është I formuluar nëmënyrë specifike për lëkurat akneike dhe të prirura për akne.
P.acnes bacteria- është bakteri pergjegjes per formimin e akneve, jeton në thellësi të poreve duke e bërë atë të vështirë për tu trajtuar.
CLENZIderm M.D.është I formuluar me 5% benzoil peroksidi (BPO) në mënyrë unike, i cili tageton aknet deri në brendësi të porit.

Sistemi përfshin:
CLENZIderm M.D. Daily Care Foaming Cleanser: Pastrues i lehtë që përmban 2% acid salicilik për të pastruar aknet dhe mente për të qetësuar lëkurën e irrituar.
CLENZIderm M.D.® Pore Therapy: Ndihmon në zhbllokimin e poreve dhe lë lëkurën të ndihet e freskët.
CLENZIderm M.D. Therapeutic Lotion: Përmban 5% benzoil peroksid për të trajtuar aknet.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
Acid salicilik - Acidi salicilik ndihmon në minimizimin e prodhimit të yndyrës në lëkurë dhe zhbllokon poret. Benzoil Peroksid – Benzoil Peroksidi penetron në pore për të luftuar bakterin e aknes. Për ingredientët e secilit produkt, ju lutem referohuni në faqen e dedikuar të produktit për listën e plotë të ingredientëve përkatës.
Reviews:

Ky produkt nuk ka akoma review.

Vetëm klientë që e kanë blerë këtë produkt mund të shkruajnë një review.

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop