10% AZELAIC ACID BOOSTER

5,900L

Kjo formulë unike përdor acidin azelaik të përqëndruar, plus përbërës të tjerë të fuqishëm për të njëtrajtësuar tonalitetet jo të njëtrajtshme, zbeh njollat dhe qetëson acarimet, duke rezultuar në një lëkurë më të butë, më rrezatuese dhe me pamje më rinore.

30 ml

17 in stock

Additional information

Size

15 ml, 50 ml

Brand

Paula's Choice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.