1% RETINOL BOOSTER

7,500L

Ky serum i përqendruar me 1% retinol ndihmon në barazimin e tonit të lëkurës, rikthimin e shkëlqimit, përmirësimin e shfaqjes së rrudhave duke rezultuar në një lëkurë të butë dhe me shkëlqim.

15 ml

20 in stock

Brand

Paula's Choice

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.