Artikuj

Rëndësia e Niacinamidit

Rëndësia e Niacinamidit

Niacinamidi është i nevojshëm për funksionimin e duhur të yndyrave dhe sheqernave në trup, si dhe për mirëmbajtjen e qelizave të shëndetshme. Niacinamidi formohet kur konsumohet më shumë niacinë sesa kërkon trupi. Niacinamidi, ndryshe nga niacina, nuk ndihmon në...

Read More

Rëndësia e Eksfolimit

Rëndësia e Eksfolimit

Për shkak të një ngadalësimi të qarkullimit të qelizave të lëkurës ndërsa plakemi, lëkura e pajetë rezulton nga një grumbullim i qelizave të vdekura të lëkurës në sipërfaqe. Ju mund të pastroni, hidratoni dhe ta lyeni fytyrën me kremin kundër diellit , por nëse nuk...

Read More

5 BENIFITET E DMK ENZYME THERAPY

5 BENIFITET E DMK ENZYME THERAPY

Një enzimë është një substancë që gjendet në trupin tonë dhe rregullon funksionin e të gjitha organeve apo trupit tonë. Enzimat krijojnë reaksione kimike në trup. Enzimat në trupin tuaj ndihmojnë për të kryer detyra shumë të rëndësishme përfshirë: ndërtimin e...

Read More

GlamShop

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop